Omet els enllaços
Espai Terapèutic i Educatiu

Atenció a les Famílies

Les famílies han viscut o viuen situacions molt conflictives relacionades amb el comportament del seu fill/a, quan arriben al centre, en alguns casos fins i tot d’alt risc a causa de comportaments totalment fora de lloc, fins al punt de sentir-se en un punt de desesperació.

Espai Terapèutic i Educatiu

La Família, Part Essencial del Procés

Durant el procés terapèutic les famílies tenen un paper protagonista i una atenció especial, ja que un dels objectius del tractament és la reincorporació de la persona al seu entorn social i familiar.

Durant el temps de l’ingrés es treballa de forma coordinada amb les famílies, amb informació contínua i bidireccional, i treball terapèutic també amb les famílies que ho desitgen.

Espai Terapèutic i Educatiu

Des de la primera entrevista al centre amb la família, aquesta rep tota la informació del funcionament i les activitats que es duen a terme, a més de la informació dels requisits per ingressar. Durant l’ingrés, la comunicació entre la família i el centre es produeix de forma regular, amb la possibilitat de coordinar-se amb els educadors de l’equip d’atenció familiar, la direcció, el psiquiatre i el psicòleg de referència.

La família sempre és informada de l’evolució de la persona ingressada i participa de les decisions més importants en el tractament, de forma consensuada amb l’equip terapèutic i educatiu. Així mateix, se’ls demana constant col·laboració en tot el que sigui necessari per a la bona evolució de la persona ingressada.

Espai Terapèutic i Educatiu

Grup de Famílies

Els familiars de les persones ingressades disposen del que anomenem “grups de famílies”, unes trobades periòdiques que oferim a les famílies i que tenen diferents objectius:

  • Donar informació sobre diferents qüestions del centre i sobre els processos que estan vivint els seus familiars interns.
  • Oferir suport a les famílies per part dels professionals del centre.
  • Facilitar l’expressió de les famílies.
  • Normalitzar situacions i vivències i compartir-les amb altres persones en les mateixes circumstàncies.
Atenció a les Famílies
01
Espai Terapèutic i Educatiu

Sumem Energies

La nostra filosofia com a centre és la de treballar conjuntament amb la família i l’entorn social de la persona ingressada, per tal de poder facilitar la seva reincorporació amb les màximes garanties que tot anirà bé. Per això treballem amb la família per ajudar-la a canviar tots aquells funcionaments interns que no ajuden a fer que això sigui possible.

Correu Electrònic

Envia'ns un correu electrònic, et respondrem al més aviat possible.

Telèfon

Truca'ns per a qualsevol dubte que tinguis, ens posarem en contacte.

Font Fregona

L’objectiu és aconseguir vèncer l’addicció i reestructurar la seva vida a través de l’aprenentatge de nous patrons de conducta.

Deixa'ns les teves dades per rebre més informació.